RIIHIVUORI TEATTERI

Riihivuori Teatteri sijainti

Riihivuori Teatteriin, Muurameen, on hyvät yhteydet kaikkialta Suomessa. Etäisyydet: Jyväskylästä 20 km, Tampereelta 130 km. 

 

Sijainti

 

Halutessasi voit tarkistaa matkasi varrella mahdollisesti käynnissä olevat tietyöt Liikenneviraston sivulta. Riihivuori Teatteri sijaitsee keskellä luontoa Riihivuoren huipulla Riihivuoren laskettelukeskuksen kanssa. Samassa pihapiirissä sijaitsevat Maisemaravintola Riihikelo Hotelli Riihikelo. Riihikelon maisematerasseilta avautuu upea keskisuomalainen järvimaisema Päijänteelle. Matkaa Muuramen keskustaan on 5 km, Jyväskylään 20 km, Tampereelta 130 km, Seinäjoelta 200 km ja Lahdesta 160 km. Riihivuoreen tullessa lähimmät bussipysäkit sijaitsevat Muuramessa josta matkaa tulee jatkaa taksilla. Teatterirakennus on Suomen modernein jossa on 606 numeroitua selkänojallista tuolipaikkaa nousevassa katsomossa ja mikä parhainta sekä katsojat että näyttelijät ovat sateelta ja tuulelta suojassa. Näyttämön takaseinä joka on 40 m pitkä ja 6 m korkea jota voidaan nostaa tai laskea joko kokonaan tai osittain jolloin sieltä avautuu hieno järvimaisema Päijänteelle. Kesäillassa elämys on unohtumaton!

Liput ovelta kaikkiin esityksiin tuntia tuntia ennen Ravintola Riihikelon vastaanotosta. Varattujen lippujen lunastus viimeistään ½-tuntia ennen esitystä.

Liput ennakkoon lipputoimisto

Riihivuori Teatterin yhteystiedot 

Tuotantoyhtiö: Karvistele, Aurinkokuja 9, 33420 Tampere

Toimitusjohtaja Ari Kankaanpää, gsm +358 400 777 844, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Toimisto +358 044 782 2231, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.riihivuoriteatteri.fi

LASKUTUSOSOITE

Karvistele Oy
Y-tunnus 2846385-9 
Paperilasku:
Karvistele Oy 
Aurinkokuja 9
33420 Tampere